T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BAYBURT / MERKEZ - Bayburt Bilim ve Sanat Merkezi

Bayburt Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon
0 458 211 88 44
Belgegeçer
000
WEB
https://bayburtbilsem.meb.k12.tr
Adres
TUZCUZADE MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 42 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / BAYBURT
Vizyon
Öğrenmeyi ihtiyaç, üretmeyi zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsemiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştirilen, yücelten ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.
Misyon
Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermektir.
Başarılar
2011-Eğitim Metotları Proje Yarışması(EMEPYA)Türkiye 1.´liği.. 2010-Bu Benim Eserim Türkiye 1.´liği.. 2008-Bu Benim Eserim Türkiye 1.´liği.. 2007-Bu Benim Eserim Türkiye 1.´liği.. 2011-Temiz Okul Sağlıklı Okul Kapsamında Beyaz Bayrak Ödülü.. 2013-Toplam Kalite İl 3.´lüğü.. 2009-Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı Finali.. 2008-Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı Finali.. Ve il düzeyindeki çeşitli yarışmalar dereceler elde edilmiştir.
Öğretmen :10
Öğrenci :111
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3150
Öğretim Şekli :Tekli Gece Öğretimi
Saatler
16:00 - 20:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Yürüyerek günün her saatinde ulaşım mümkündür.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Tuzcuzade Mahallesi Cumhuriyet Cad. Bayburt Ortaokulu Yanı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezinde
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
2016 YILINDAN İTİBAREN ÜLKE DÜZEYİNDE ULUSAL POSTA SANATI YARIŞMASI DÜZENLENMEKTEDİR. AYRICA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARLARI, TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ, TEKNOFEST, PATENT FAYDALI MODEL VE TASARIM İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E-TWİNNİNG VE ERASMUS + PROJELERİ
Yazdır